Solutii amenajare living mic

Sunt putine apartamente ale blocurilor vechi care dispun si de sufragerii spatioase si cel mai des proprietarii se plang de dificultatea de a amenaja si mobila aceste spatii mici. In general spatiile mici sunt cele mai problematice cand vine vorba despre o amenajare corecta.
Atunci cand simtiti ca aveti nevoie de o schimbare in decorl livingului dar bugetul si timup nu va permit sa luati masuri radicale asa cum ar fi de exemplu o reparatie de la zero nu este cazul sa renuntati la dorinta de a schimba ceva ci este suficnet sa abordati o alta tactica. Va puteti concentra pe innoirea unor elemente care sa va ajute sa efectuati o schimbare rapida dar nu foarte costisitoare de imagine pentru camera de zi.
Cea mai rapida si cea mai de impact modificare ce se poate face in living este cea care tine de inlocuirea perdelelor sau draperiilor de la ferestre cu unele noi. In aces mod veti descoperi cat de mult urmeaza sa se schimbe infatisarea acestor incapei aplicand aceste idei simple.
In cazul in care pana acum ferestrele erau decorate cu perdele dar si cu draperii acum puteti sa renuntati la perdele si sa alegeti doar un singur set de draperii frumoase, semi-opace care sa lase ferestrele partial acoperite. In cazul in care vi se pare ca un astfel de stil de amenajare nu va asigura intimitate montati un set de rulouri textile care sa se asorteze.
Schimbati fotoliile si canapelele. Nu va ganditi ca ar trebui sa le vopsiti din nou. Puteti sa schimbati radical aspectul pentru fotolii si canapele imbracandu-le in hise oi. In cazul in care aveti idnrazneala de a icnerca ceva deosebit confectionati sau cumparati huse in culori de impact. Un living care este decorat in culori neutre se va bucura de o schimbare de look prin intermediul unei canapele rosii si daca dimpotriva camera de zi va fi colorata si nu veti vrea sa o incarcati cromatic mai mult imbracati canapeaua in gri.
In cazul in care sufrageria este mic va trebui sa ne adaptam spatiului restrans fara sa renuntam la ideea e coonfort. In acest fel vom cauta modele de canapele pe scara mica cu un design simplu care sa ocupe putin spatiu. Recomandam in acest sens canapele si fotolii fara brate care sa castige spatiu atat din punct de vedere fizic cat si vizual.
Desit suprafata este redusa se intampla de multe ori sa utilizam sufrageria mica si ca dining, camera de oaspeti si birou. Lucrurile se complica si mai mult in acest caz. Pentru a nu avea un living haotic si dezorganizat ar trebui sa planificati migalos modul de impartire pe zone a sufrageriei inainte de a va apuca efectiv de amenajare. In cazul in care zona de conversatie va fi plasata in mijlocul incaperii alocati pentru dininf perimetrul de langa fereastra sau dintr-un colt. Dupa ce stabiliti ariile de interes va recomandam sa va ganditi ce piese de mobila sunt indispensabile si sa cautati prin magazine care este modelul ideal.