Rolul unui dressing

Pentru femei este important sa existe o camera doar a lor sau macar un colt dintr-o camera in care sa isi amenajeze corpuri de mobilier pentru a isi depozita hainele. Modul in care se pastreaza imbracamintea si incaltamintea arata cat de mult va ingirjiti de imagine. Spatiul este in general cel mai mare dusman atunci cand vine vorba despre amenajarea unei locuinte in special in momentul cand locuiti la bloc si aveti putine camere. Desi spatiul este mic nu trebuie sa renuntati la ideea de a avea un loc propriu in care sa va depozitati hainele.
Daca aveti nevoie de tinuta obligatorie veti descoperi ca dressingul este aproape la fel de important ca si hainele. Degeaba va place sa faceti cumparaturi si sa va imbracati cat mai frumos daca nu intrtineti corect hainele. Imaginati-va cum ar fi sa nu aveti imbracamintea asezata la locul ei si lenjeria s-ar amesteca cu camasile si cu sosetele sau cu pantalonii. In fiecare dimineata veti pierde foarte mult timp cautand o anumita bluza sau anumiti pantaloni si le veti gasi pe toate sifonate.
In general spatiul amenajat pentru depozitarea hainelor trebui sa fie bine aerisit, sa aiba o oglinda mare si o masuta de calcat si sa fie bine luminat. Dressingul nu trebuie amenajat cu foarte multe becuri ci puteti sa adaugati corpuri de iluminat. Este important sa aveti in el cat mai multe rafturi, umerase si swertare si in fiecare sezon trebuie sa faceti ordine pentru a scoate in fata hainele de sezon. Atunci cand aveti hainele de sezon scoase in fata va este mai usor sa va orientati cu ce trebuie sa va imbracati.