Mobilier bucatarii la comanda in Cluj

Este foarte util sa luati in calcul corpurile de care aveti nevoie in momentul in care alegeti mobila de bucatarie. Un corp va fi necesar pentru a depozita oalele si tigaile, altul pentru cani si pahare si altul va trebui sa fie prevazut cu un suport pentru tacamuri si veti avea nevoie desigur si de un scurgator de vase. De asemenea se recomanda sa aveti in vedere si modul in care se deschid usile dar si sistenmult de inchidere care trebuie sa fie rezistet si prevazut cu amortizoare pentru suri.
Blatul mobilei de bucatarie este necesar sa se intretina usor, sa reziste la temperaturi ridicate, umiditate si agenti chimici. Se recomanda ca blatul sa fie neted, deoarece striatiile favorizeaza dezvoltarea bacteriilor. Puteti opta pentru un blat din granit, un material elegant si cu o durata de viata foarte lunga, cuart, ceramica, lemn masiv, MDF sau PAL melaminat, in functie de preferinte si de bugetul de care dispuneti.
Materialul de care se va realiza mobila este un aspect deosebil de impoertant si ar trebui sa tienti cont de el. Acesta ar trebui sa fie superior din punct de vedere claitativ mai ales ca mobila de bucatarie se schimba la un interval destul de lung.
Este important sa aveti grija si ce culoare de mobila veti alege pentru bucatarie si nuanta se va alege intodeauna in functie de pereti si podea. Se poate opta pentru o schema cromatica ce presupune alaturarea mai multor tonuri ale aceleiasi culori si cele mai des intalnite ar trebui sa fie cele pamantii sau puteti sa alegeti culoarea pentru mobila in contraste cu finisajele camerei.
Stilul decorativ ar trebui sa fie acelasi ca si cel folosit pentru a amenaja locuinta, si scopul este acelasa de a pastra o imagine de ansamblu unitara. Fie ca vorbim despre un stil contemporan, rustic sau clasic, acestea trebuie sa scoata in evidenta personalitatea pentru ca timpul petrecut in bucatarie sa fie imbietor.