Mobila perfecta living

Mobila pentru sufragerie pare o chestiune care se poate realiza usor. Veti adauga o canapea, o bibilioteca multifunctionala si gata. De fapt situatia este putin diferita. Mobila pentru sufragerie ar trebui sa fie o combinatie intre eleganta, confort si stil si sa se adapteze cat mai bine la nevoile persoanelor din casa dar a fie si utila in momentul in care casa este plina de rude si prieteni.
Pornind de la aceste idei esentiale sunt si cateva detalii cae conteaza in momentul in care veti alege mobila pentru sufragerie.
Mobila pentru sufragerie este cea care poate sa dea un stil unei locuinte si care va da atmosfera din casa, aceasta mobila va poate modifica si influenta foarte repede starea de spirit mobilierul pentru sufragerie ar trebui sa reflecte stilul persoanelor care locuiesc in casa respectiva si sa imprumute din personalitatea lor. Prin urmare va recomandam sa va ghidati dupa aceste aspecte si sa respectati cateva principii esentiale pentru o camera de socializare asa cum este si livingul.
Mobila pentru sufragerie este mobila care va trebui sa se adapteze pentru cerintele persoanelor din casa si nu invers si prin urmare daca aveti piese de mobilier ce par ca s-ar potrivi in camera de zi nu faceti greseala de a le inghesui in aceasta camera doar pentru ca in trecut erau catalogate drept mobila de living.
Mobila pentru sufragerie se poate combina si se poate adapta in functie de personalitate. Mobila noua si mobila veche pot sa stea foarte bine impreuna in cazul in ccare sunt combinate in proportii corecte. Stabiliti cine va domina: vechiul sau noul si in functie de asta dati un ton vintahe sau unul modern cu diverse accente retro.
Nu sufocati spatiul doar pentru ca va plac foarte mult anumite piese de mobilier. Daca va plac atat de mult le veti putea gasi un alt loc in casa sau le puteti adapta si transforma pentru a fi functionale si binevenite in alte incaperi. Nu uitati ca unele piese de mobila de living se aseaza bine si in dormitor sau in hol.
Indiferent cat de mare sau de mica este camera de zi mobilierul pentru sufragerie ar trebui sa organizeze si sa imparta camera in zone de interes. Acest lucru inseamna ca va exista o zona pentru televizor, una in care se afla canapeaua, zona pentru biblioteca, zona pentru luat masa sau zona in care se pot intalni mai multe persoane.
Conform tiparelor mobila pentru sufragerie ar trebui sa se armonizeze cromatic cu nuanta peretilor, a covoarelor si a podelelor. Armonie inseamna ca mobila poate sa fie in aceeasi nota dar sa aiba tonuri mai inchise sau comparabile. Diferenta va fi data de stilul in care se va amenaja camera. Pentru o camera moderna monotonia cromatica este recomandata dar in camerele clasice ar trebui sa apara contraste intre mobila si podele.