Idei pentru aranjare mobila living

Aveti o locuinta mica si ati vrea sa faceti ceva pentru a mari spatiul? Mobila din living va poate ajuta sa mariti spatiul din punct de vedere vizual. Nu ar trebui neaparat sa renuntati la pereti pentru ca spatiul din living sa para mai mare, sunt si alte solutii care va ajuta sa va bucurati de spatiul de care dispuneti daca amenajati corect interioarele.
Poate sa para absurd dar daca incaperea este mica si amenajati cu mobilier mic spatiul de locuit va parea mai mic. Decat sa alegeti o canapea si fotolii este mai bine sa alegeti o canapea mare de colt. Puteti sa procedati in mod asemanator si cu masa si tablourile si in cazul in care veti alege o masa mare veti da impresia de un spatiu mai mare.
Delimitarea inteligenta a spatiilor este foarte importanta. Aranjati mobila din living pentru a transforma camera de zi. Se poate face un mic spatiu de lectura sau de lucru cu un birou plasat in alta parte decat i zona de dorimit unde se afla televizorul si patul. Veti da impresia ca aveti doua camere utilizand un separator vizual care nu ar trebui sa fie neaparat un perete ci poate fi orice accesoriu.
In cazul in care utilizati mai multe culori pentru peretii din living veti diminua spatiul dar daca optati pentru aceeasi culoare veti da caldura si intimitate camerei si veti crea impresia de spatiu mai mare. Alegeti culori pastelate care sa reflecte lumina si sa mareasca spatiul in care se poate locui.
Perdelele sau covorul ar trebui sa fie de aceeasi culoare pentru a se amesteca in decor. Perdelele mai deschise la culoar vor permite trecerea luminii si vor da impresia de spatiu amplu.
Desi aveti o inaltime standard in living puteti sa atrageti privirie in sus prin decoratiunile plasate la inalte si astfel veti distrage atentia de la podea. Amenajati cu etajere un perete.
Renuntati la stilul care include bibelouri si decoratiuni pe podea si plasati decoratiunile in zona de sus a peretilor pentru ca atentia sa fie atrasa spre zona superioara a livingului.
In timp se aduna foarte multe obiecte care vor da impresia ca nu mai este spatiu in living sau ca spatiul existent este foarte aglomerat. Pastrati doar strictul necesar, cat mai putine obiecte vor da imperisa ca aveti mai mult spatiu.
In cazul in care vreti sa va mariti spatiul o puteti face utilizand o oglinda mare care sa reflecte lumina si sa ofere profunzime unei incaperi. Oglinda nu trebuie plasata langa fereastra pentru ca efectul sau va fi redus.