Functionalitate si design

Daca in momentul in care va planificati renovarea bucatariei va simtiti tentati sa taiati costurile care au legatura cu placarea peretilor ar trebui sa va mai ganditi. Evitand aceasta greseala veti scapa in viitor de efort si timp pierdut. Peretii aflati in spatele chiuvetei si aragazului dar si in spatiu de lucru au nevoie in mod cert de un tratament special. Curatarea faiantei se va face de fiecare data usor si ieftin comparativ cu o zugraveala noua.
Cea mai frumoasa bucatare paleste daca aerul este inchis. Sisemele de ventilatie de calitate sunt extrem de importante in camerele in care condensul poate sa devina o problema. Acesta poate sa diminueze de asemenea si uzura produselor electrocasnice eliminand aburul care ezulta in urma prepararii mancarii.
Atunci când luăm în calcul instalarea unei insule în bucătărie, ne gândim la spaţiul suplimentar de lucru şi de depozitare oferit de o asemenea soluţie. Alegând însă o piesă de mobilier nepotrivită sau plasând-o într-un mod greşit putem ajunge, dimpotrivă, să irosim spaţiul. O insulă nu ar trebui niciodată să blocheze accesul la „triunghiul bucătăriei”, aşa că ia aminte la dimensiunea bucătăriei tale înainte de a decide să optezi pentru o asemenea piesă de mobilier.
Puteti alege sa fiti foarte in ton cu moda atunci cand cumparati mobila de bucatarie dar puteti de asemenea sa alegeti un stil care sa se potriveasca pentru mai multi ani si nu doar pentru ca este in trend. Moda se tot schimba dar dumneavoastra nu veti cumpara mobila noua in fiecare an.
Amenajarea bucatariei pe cont propriu doar pentru ca vreti sa faceti economii este o alta greseala care va paote costa bani, energie si timp. Sunt unele situatii in care pentru a putea obtine o lucrare sigura, de calitate si adaptata gusturilor a angaja un specilaist nu este un moft.