Elemente importante dressing

Nu exista elemente mai importante in dressingul unei femei decat geanta. Aceasta este cartea de vizita a unei femei si trebuie aleasa in fucntie de statura fiecareia. Pentru persoanele mici de statura sunt dieale gentile medii iar domanele de statura peste medie pot sa paorte fara griji genti maxi-bag foarte practice.
Indiferent de inaltime va sfatuim sa alegeti una dintre gentile cu toarte curte care vor da un plus de eleganta unei tinute.
Ideal ar fi ca fiecare persoana sa dispuna de propriul dulap pentru haine. Daca o familie beneficiaza de un singur dressing, atunci se impune impartirea lui astfel incat fiecare membru sa aiba propriul „teritoriu”. Dressingul sau dulapul trebuie amplasat intr-o zona ferita de umezeala sau bine ventilata. In cazul in care nu este posibil acest lucru, pastreaza obiectele vestimentare intr-un dulap cu rafturi deschise si pe umerase. De asemenea, pentru o accesare usoara a usilor, ai grija ca intre dulap si pat sa existe o distanta de cel putin 80 cm. Daca dormitorul este prea mic, opteaza pentru un dressing cu usi glisante.
Se recomanda sa aranjati hainele in teancuri mici pentru a va fi mai usor sa le scoateti pe cele care se afla dedesubt fara sa faceti foarte multa dezordine. Pentru tricouri, plovere si bluze este recomandat sa dispuneti de rafturi care au o latime de aproximativ 30 de centimetru iar pentru prosoape este nevoie de rafturi cu latimea de pana la 100 de cm. chiar daca barele dressingului sunt lungi va recomandam sa nu inghesuiti pe ele foarte multe umerase. Pe o bara care are o lungime de 100 cm puteti sa agatati aproximativ 8-9 umerase. Distanta dintre camasi sau pantaloni trebuie sa fie de 3 cm. in momentul in care aranjati hainele va recomandma sa valorificati spatiul pe verticala.