Amenajarea unui dressing

Indiferent de culoare, dimensiune sau forma, dressingul reprezinta visul oricarei femei in special pentru ca fiecare din noi viseaza sa vada gentile, pantofii si hainele precum si celelalte accesorii organizate in rafturi, pentru a le putea fasi mai usor.
Atunci cand concepem designul pentru un dressing ar trebui sa tinem cont si de latura practica. Fiecare centimetru ar trebui gandit si calculat cu precize pentru a se putea obtine undressing cat mai comod si cu foart emult spatiu pentru depozitare. Fiecare locuinta nu este numai locul in care oamenii traiesc zilnic ci si un spatiu in care se depoziteaza obiectele cu uz personal. Fiecare dintre noi strange o cantitate substantiala de lucruri si avem nevoie si de spatii special concepute pentru depozitare in asa fel incat sa fie comod sa le gasim atunci cand este nevoie.
Sunt foarte multe persoane care isi permit sa amenajeze un dressing in propria locuinta si renunta la dulapurile supradimensionale pentru un spatiu separat in care sa isi pastreze hainele si incaltamintea.
Exista si persoane care cred ca daca sunt proprietari ai unei case de dimensiuni mici nu pot sa isi permita sa amenajeze un dressing. In orice locuinta poate fi gasit un loc pe care sa il tranformam intr0un dressing ordonat si singura conditie este sa ganditi si sa impariti cat mai bine spatiul disponibil.
Atnci cand va construiti o locuinta este indicat sa aveti in vedere si amenajarea unui dressing incapator inca de la faza de proiect. Un dressinf de dimensiuni mari va permite nu doar sa depozitati toate obiectele de uz personal ci si o derie de alte obiecte ce nu sunt folosite des.
Interiorul unui dressing ar trebui sa arate ca un dulap urias care sa aiba multe rafturi de dimensiuni diferite si asezate pe inaltimi. In prezent se gasesc in magazine o multime de rafturi care pot sa fie asamblate fara foarte multe batai de cap. In afara de rafturi ar trebui sa mntati si bare petru umerase. Nu uitati sa luati in calcul si lungimea pentru hainele pe care urmeaza sa le aranjati. Puteti sa instalati bare la diferite inaltimi, sau sa montati o singura bara la o inaltime rezonabila pe care sa poata fi agatate atat hainele lungi cat si cele scurte.
Tot in magazine se gasesc solutii practice si unele dintre ele sunt chiar ingenioase pentru a depozita accesoriile si hainele. Sunt si suporturi speciale pentru pastrarea gentilor, a curelelor sau a cravatelor. De asemenea, pentru a depozita lucrurile in rafutir cat mai comod, in special a celor de dimensiuni mici puteti folosi cosuri impetite.
Cel mai des dressingurile sunt facute din PAL sau MDF. Materialele utilizate pentru finisare pot fi variate.